Over Easy-Cloud

Easy-Cloud richt zich op de zakelijke markt met een compleet portfolio van clouddiensten. Wij bieden bedrijven een flexibele online werkplek waarin snel, gemakkelijk en veilig gewerkt kan worden. Daarbij ligt onze focus op veiligheid, gemak en snelheid. 


Ons doel is om bedrijven die niet voldoende IT-kennis en/of -capaciteit hebben volledig te ontzorgen met een betrouwbare cloudomgeving. Bedrijven zijn tegenwoordig sterk afhankelijk van IT en wij merken dat het vaak een lastig proces is om een online omgeving efficiënt te laten werken. Met Easy-Cloud is het eenvoudig om een cloudoplossing te kiezen die past bij uw organisatie. Wij maken werken in de cloud zo simpel en eenvoudig mogelijk. Daarbij verliezen wij het belangrijkste doel nooit uit het oog: het creëren van een uiterst veilige werkplek. 

Ons team is gespecialiseerd in veilige IT oplossingen

 

Het team van Easy-Cloud is volledig gespecialiseerd in het realiseren van veilige online werkplekken. Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven met een gedreven team van meer dan 20 medewerkers. Wij staan voor een hoge mate van zekerheid en betrouwbaarheid. Met onze ISO certificaten laten wij zien hoe belangrijk kwaliteit en veiligheid voor ons zijn. 


Easy-Cloud is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd. Deze certificaten geven de garantie dat uw gegevens in goede handen zijn. Wij werken er constant aan om de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie veilig te stellen. Daarnaast is onze organisatie zeer flexibel. Wij bieden de mogelijkheid om standaarddiensten te combineren met maatwerk. Om onze klanten maximaal te ondersteunen hebben wij tevens een persoonlijke helpdesk die voor u klaar staat. Ook bieden wij de mogelijkheid om 24/7 dienstverlening af te nemen. Bij het Easy-Cloud Custom pakket is dit zelfs standaard! 

ISO 27001 & ISO 9001

Fysieke vestiging in Assen

 

Ons bedrijf is gevestigd in het mooie Assen. Met onze centrale en noordelijke ligging werken we veel samen met bedrijven in de provincie Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Gelderland. Uiteraard zijn wij in heel Nederland actief. We kunnen snel schakelen met ons team en bieden daardoor ondersteuning in het hele land. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Kijk dan gerust rond bij onze cloudoplossingen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak. 

Waarom Easy-Cloud?

 

Werken in de cloud iseen serieuze aangelegenheid. Bij de keuze voor een goede cloudoplossing komt dan ook veel kijken. Er staan vertrouwelijkebestanden en programma's online die 24 uur per dag beschermd en beschikbaar moeten zijn. Daarnaast is ervanuit een organisatie vaak behoefte aan goede ondersteuning. Ook moetenservers, programma’s en apps up-to-date blijven. Bij Easy-Cloud garanderen wedit. U werkt samen met een organisatie die ervoor zorgt dat werken in decloud soepel verloopt. Met mogelijkheden tot 24/7 ondersteuning,maatwerkoplossingen en next level security, kunt u vertrouwen op een partner dievoor u klaarstaat! 

Ontdek uw mogelijkheden