Over ons

Bij Easy-Cloud staan we iedere dag op om IT zo makkelijk mogelijk te maken voor jou. We nemen je bij de hand en helpen je om jouw ambities en doelen waar te maken. Wij zorgen voor een flexibele online werkplek waarin snel, gemakkelijk en veilig gewerkt kan worden. En daarmee helpen wij mensen effectiever te laten samenwerken, optimaliseren we processen en faciliteren we groei van organisaties.

Gemak voor gebruikers, grip voor organisaties. We willen jou volledig ontzorgen met een betrouwbare cloudomgeving. Bedrijven zijn tegenwoordig sterk afhankelijk van IT en wij merken dat het vaak een lastig proces is om een online omgeving efficiënt te laten werken. Met Easy-Cloud is het eenvoudig om een cloudoplossing te kiezen die past bij jou en je organisatie. Werken in de cloud was nog nooit zo makkelijk. Daarbij verliezen wij het belangrijkste doel nooit uit het oog: het creëren van een uiterst veilige werkplek. 

Veiligheid voorop

Het team van Easy-Cloud is volledig gespecialiseerd in het realiseren van veilige online werkplekken. Wij vinden kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. Al meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven als die van jou. Door die ervaring zijn onze klanten verzekerd van het beste advies. Onze ISO 27001 certificering bewijst onze aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Dit certificaat geeft de garantie dat uw gegevens in goede handen zijn. Wij werken er constant aan om de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie veilig te stellen. Zonder gebruiksgemak uit het oog te verliezen. 

Waarom Easy-Cloud

Dagelijks rekenen tientallen organisaties op ons. Want werken in de cloud is een serieuze aangelegenheid. Bij de keuze voor een goede cloudoplossing komt dan ook veel kijken. Er staan vertrouwelijke bestanden en programma's online die 24 uur per dag beschermd, beschikbaar en toegankelijk moeten zijn. Daarnaast heb jij behoefte aan hulp en de juiste ondersteuning. Je servers, programma’s en apps moeten continue up-to-date blijven. Bij Easy-Cloud regelen we dit voor je. Kies je voor Easy-Cloud, dan kies je voor een organisatie die ervoor zorgt dat werken in de cloud prettig wordt. Met mogelijkheden als 24/7 ondersteuning, gebruikerstrainingen, oplossingen op maat voor jouw organisatie en next level security, kun je blind op ons vertrouwen. Wij staan ook voor jou klaar! 

De clouddiensten van Easy-Cloud

Easy-Cloud Standaard

Digitale werkplek o.b.v. Microsoft 365 + Support + Back-up

Easy-Cloud Compleet

Easy-Cloud Standaard + online werkplek in de Cloud + Bedrijfsapplicaties + Actieve monitoring

Easy-Cloud Custom

Easy-Cloud Compleet + Maatwerk (databases, koppelingen naar eigen IT, etc.)

Fysieke vestiging in Assen


Ons bedrijf is gevestigd in het mooie Assen. Met onze centrale en noordelijke ligging werken we veel samen met bedrijven in de provincie Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Gelderland. Uiteraard zijn wij in heel Nederland actief. We kunnen snel schakelen met ons team en bieden daardoor ondersteuning in het hele land. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Kijk dan gerust rond bij onze cloudoplossingen of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak.

Kiezen voor werken in de cloud is een serieuze aangelegenheid. Bij de keuze voor een goede cloudoplossing komt dan ook veel kijken. Er staan vertrouwelijke bestanden en programma’s online die 24 uur per dag beschermd en beschikbaar moeten zijn. Daarnaast is er vanuit een organisatie vaak behoefte aan goede ondersteuning. Ook moeten servers, programma’s en apps up-to-date blijven. Bij Easy-Cloud garanderen we dit. U werkt samen met een organisatie die ervoor zorgt dat werken in de cloud soepel verloopt. Met mogelijkheden tot 24/7 ondersteuning, maatwerkoplossingen en next level security, kunt u vertrouwen op een partner die voor u klaarstaat!

by NewComm IT

Easy-Cloud is onderdeel van NewComm IT. Daardoor kun je erop vertrouwen dat je naast een goede werkplek ook kunt rekenen op een goed bereikbare en kundige helpdesk, adviseurs en specialisten die met jou meedenken over de inzet van IT voor jouw organisatie en niet onbelangrijk: optimale beveiliging, want NewComm IT is ISO 27001 gecertificeerd. Samen zorgen we ervoor dat jouw business meer relevantie en impact krijgt door technologie op de juiste manier aan te laten sluiten op jouw bedrijfsprocessen. 

Kom er achter wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.