Office 365

 

ALLES WAT JE NODIG HEBT OM FLEXIBEL EN VEILIG TE WERKEN
DATA GEGARANDEERD BINNEN DE EUROPESE UNIE

Met Office 365 bieden wij u de basis om op een professionele en vertrouwde manier te kunnen werken. Bestanden maken, opslaan, bewerken en delen; u doet het allemaal van uw PC, tablet, smartphone of via uw browser. U beschikt over uw mail en agenda op al uw apparaten, en heeft toegang tot webapplicaties. Voor ondersteuning staat de Easy-Cloud helpdesk voor u klaar. Geen IT meer in eigen huis, geen tijd meer kwijt aan dingen die niet werken of die aangepast moeten worden. Het wordt voor u geregeld.


Office 365 is uit te breiden met diverse toevoegingen zoals beheer, back-up, extra beveiligingsmaatregelen en monitoring. 


Heeft u belangrijke bedrijfsspecifieke applicaties, specifieke eisen of bent u een grote organisatie? Dan is wellicht Easy-Cloud Online of Easy-Cloud Custom meer geschikt. 

Office 365

 

Office 365 is niet meer weg te denken. Maar wat is het precies, en wat kan ik ermee? De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos, en Office 365 ontwikkelt alleen maar door. Easy-Cloud ondersteunt u graag bij hoe u Office 365 voor uw organisatie kunt inzitten om efficiënt te kunnen werken. Wij hebben voor u de voordelen van een Office 365 gecombineerd met die van eigen ontwikkelde diensten. We vertellen u er graag meer over. 

Ondersteuning

 

Het lijkt makkelijk, maar met beperkte IT-kennis en beperkte tijd is het toch fijn om ondersteuning te hebben. Advies over wat bij u past, ondersteuning bij de overstap en nadat u het in gebruik heeft genomen. Dat is precies waarvoor wij klaarstaan! Easy-Cloud klanten die u voor gingen beoordelen onze projectbegeleiding en overstap maar ook onze behulpzame helpdesk met respectievelijk een 8,5 en 9,3! 


Wij zijn één van de weinige Tier 1 Microsoft Cloud Solution Providers in Nederland. U profiteert hiermee van een partner met veel kennis en de meest uitgebreide mogelijkheden. Wij kunnen u altijd de juiste vorm bieden, op de meest (kosten)efficiënte wijze. Tenslotte bieden wij ook functionele ondersteuning om efficiënter te kunnen werken. Wel eens gekeken naar Microsoft Teams om eenvoudig samen te werken, of Sharepoint ter vervanging van ouderwetse softwarepakketen? Het kan! We vertellen u er graag meer over.

Past het bij u?

Ontvang een vrijblijvende analyse of demo