Easy-Cloud Online

 

DE ONLINE WERKPLEK MET AL JOUW DATA & APPLICATIES
DATA GEGARANDEERD IN NEDERLAND

Easy-Cloud Online biedt u een volledige beheerde online werkplek voor al uw medewerkers. Al uw bestanden en applicaties zijn gecentraliseerd en worden vanuit Easy-Cloud Online altijd, overal en op elk apparaat beschikbaar gesteld. Optimaal beveiligd, en daarmee een veilige keus. Onderhoud, Geen IT meer in eigen huis, geen tijd meer kwijt aan dingen die niet werken of die aangepast moeten worden. Het wordt voor u geregeld, uw omgeving is altijd up-to-date. 


Met Easy-Cloud Online staat uw data gegarandeerd in Nederland, en u krijgt een beschikbaarheidsgarantie van 99,8% tijdens kantooruren! Heeft u bedrijfsspecifieke applicaties? Geen enkel probleem, ze integreren feilloos in Easy-Cloud Online. De oplossing is toekomstbestendig; u kunt op elk moment in zowel aantallen als functionaliteit opschalen. Maar ook gewoon afschalen, als dat gewenst is. 


Heeft u geen bedrijfsspecifieke applicaties en vindt u het prettig om niet afhankelijk te zijn van een internetverbinding? Dan kunt u ook Easy-Cloud Office overwegen. Heeft u behoefte aan veel maatwerk met bijvoorbeeld een cloud oplossing op uw eigen locatie, of een hybride oplossing van beide? Dan is Easy-Cloud Custom de beste oplossing.

Te combineren met Office 365

 

Easy-Cloud Online is volledig gebaseerd op de vertrouwde Microsoft oplossingen. Uw data staat veilig in onze dubbel uitgevoerde datacenters in Nederland. U heeft echter ook de keuze om Easy-Cloud Online te combineren Office 365, en zo te profiteren van het beste van twee werelden. Easy-Cloud Online voor de meest veilige en vertrouwde werkomgeving met al uw bestanden en applicaties, Office 365 om gemakkelijk en modern te kunnen werken en samenwerken. Ook biedt dit mogelijkheden voor deels offline werken wanneer er even geen internet beschikbaar is. Easy-Cloud adviseert u graag over de uitgebreide mogelijkheden en welke vorm het best bij uw organisatie en medewerkers past. 

Fysieke vestiging in Assen

 

Ons bedrijf is gevestigd in het mooie Assen. 

Waarom Easy-Cloud?

 

Werken in de cloud 

Past het bij u? 

Ontvang een vrijblijvende analyse of demo