Easy-Cloud Custom

 

JOUW EIGEN PRIVATE CLOUD OMGEVING OP MAAT
DATA GEGARANDEERD IN NEDERLAND

Met Easy-Cloud Custom beschikt u over een volledig op maat te maken cloudoplossing. Vanuit bewezen bouwblokken wordt uw 'private cloud' omgeving gerealiseerd. Maatwerk is hierbij standaard. Zo kunnen al uw data, applicaties en processen worden opgenomen in de best passende omgeving voor uw organisatie. Easy-Cloud Custom is net als onze andere cloud oplossingen te combineren met Office 365. Met Easy-Cloud Custom krijgt u een 99,8% beschikbaarheidsgarantie, en standaard 24/7 service!


Heeft u specifieke wensen als het gaat om uw IT-voorzieningen? Heeft u nu nog een IT-omgeving op locatie of in eigen beheer, en wilt u deze (deels) uitfaseren? Bent u een grote organisatie met een eigen IT-team dat zelf beheer wil kunnen blijven doen? Stelt u hoge eisen aan uw IT-voorzieningen? Dan is Easy-Cloud Custom de juiste oplossing voor u. 

Standaard cloud gecombineerd met maatwerk cloud

 

Met Easy-Cloud Custom combineren wij het beste van twee werelden: de betrouwbaarheid en efficiëntie van standaardoplossingen en de mogelijkheden van een eigen IT-infrastructuur. Bewezen en betrouwbare bouwblokken maken wij voor u tot de best passende oplossing. Dient er afgeweken te worden van de reeds beschikbare oplossingen? Samen met u realiseren wij het. Hierdoor is cloud geen keurslijf of vast gegeven, maar een toekomstgerichte en flexibele oplossing die uw organisatie faciliteert. 

Cloud op eigen locatie of hybride

 

Easy-Cloud Custom heeft zich ook in organisaties met sterk IT-afhankelijke processen bewezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cloud oplossingen geschikt voor de productie industrie en grafische sector. Easy-Cloud Custom heeft de mogelijkheid om een deel van de voorzieningen bij u op locatie te laten functioneren, terwijl deze in realtime synchronisatie staan met de cloud omgeving in onze redundante datacenters. Hierdoor kunnen wij de voordelen van cloud combineren met de prestaties van een lokale IT-infrastructuur op een optimale wijze combineren. In uiterste gevallen 

Uw Cloud omgeving zelf beheren

 

Easy-Cloud Custom is zo op te bouwen dat u er als organisatie geen omkijken naar heeft. Maar omdat we het op maat maken, is de keuze aan u. Wilt u alleen de infrastructuur en het hoogwaardige platform afnemen, en doet u de rest zelf? Of wilt u ook al uw data en applicaties beschikbaar gesteld hebben, maar zelf dagelijkse wijzigingen en aanpassingen kunnen doen? Het kan! 


Easy-Cloud Custom is hierin uniek. Omdat wij Tier 1 Microsoft Cloud Solution Provider bieden wij mogelijkheden die u elders niet vindt. Zo kunt u indien gewenst uw eigen omgeving beheren, terwijl wij zorgen dat de basis goed is de randvoorwaarden kloppend blijven. Vrijheid en zekerheid: een prettig gevoel!

Past het bij u? 
Ontvang een vrijblijvende analyse of demo