Easy-Cloud Custom

De mogelijkheden van een eigen IT-infrastructuur, zonder een eigen IT-infrastructuur: Easy-Cloud Custom combineert de voordelen van cloud met de flexibiliteit van een eigen IT-omgeving.

Met Easy-Cloud Custom combineren wij het beste van twee werelden voor jou: het gemak en de efficiëntie van standaardoplossingen zoals Microsoft 365 en de uitgebreide mogelijkheden van een eigen IT-infrastructuur. Zo ben je verzekerd van een oplossing die helemaal is afgestemd op jouw organisatie. Met Easy-Cloud Custom beschik je over een volledig op maat gemaakte cloudoplossing. 

 

Easy-Cloud Custom is o.a. geschikt voor:

  • organisaties met specifieke wensen als het gaat om IT-voorzieningen

  • organisaties met IT-omgeving op locatie of in eigen beheer en die dit willen uitfaseren

  • grote organisaties met een eigen IT-team die zelf deels beheer willen blijven doen

 

Easy-Cloud Custom heeft zich ook in organisaties met sterk IT-afhankelijke processen bewezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cloudoplossingen geschikt voor de productie industrie en grafische sector. Easy-Cloud Custom heeft de mogelijkheid om een deel van de voorzieningen bij jou op locatie te laten functioneren, terwijl deze in realtime synchronisatie staan met de cloudomgeving in onze datacentra. Hierdoor kunnen wij de voordelen van cloud combineren met de prestaties van een lokale IT-infrastructuur op een optimale wijze combineren. 

 

Uw cloudomgeving zelf beheren

Easy-Cloud Custom is zo op te bouwen dat je er als organisatie geen omkijken naar hebt. Maar omdat het een oplossing op maat is, is de keuze aan jou. Wil je alleen de infrastructuur en het hoogwaardige platform afnemen, en doe je de rest zelf? Of wil je liever ook al je data en applicaties beschikbaar gesteld hebben, maar zelf dagelijkse wijzigingen en aanpassingen kunnen doen? Het kan allemaal. Dat is het mooie van onze Easy-Cloud Custom oplossing. 

 

Easy-Cloud Custom is uit te breiden met diverse toevoegingen zoals werkplekbeheer, netwerkbeheer, helpdesk & support, support op locatie, extra beveiligingsmaatregelen, training en consultancy. Allemaal bij één partner. 

De clouddiensten van Easy-Cloud

Easy-Cloud Standaard

Digitale werkplek o.b.v. Microsoft 365 + Support + Back-up

Easy-Cloud Compleet

Easy-Cloud Standaard + online werkplek in de Cloud + Bedrijfsapplicaties + Actieve monitoring

Easy-Cloud Custom

Easy-Cloud Compleet + Maatwerk (databases, koppelingen naar eigen IT, etc.)

Kom er achter wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.