Easy-Cloud Compleet

Het beste van twee werelden: de mogelijkheden, effectiviteit en het gemak van Microsoft 365 gecombineerd met de voordelen van een online Cloud werkplek: een vertrouwde Windows 10 ervaring vanaf elke plek en elk apparaat, altijd beschikbaar en veilig. Ook standaard inclusief Back-up en Support.

Easy-Cloud Compleet: een volledige beheerde online werkplek voor al je medewerkers, gecombineerd met de tools van Microsoft 365 (voorheen Office 365). Al je bestanden en applicaties zijn gecentraliseerd en worden vanuit Easy-Cloud Compleet altijd, overal en vanaf elk apparaat beschikbaar gesteld. Optimaal beveiligd, en daarmee een veilige keus. Geen IT meer in eigen huis betekent geen onderhoud en geen tijd meer kwijt aan dingen die niet werken of die aangepast moeten worden. 

 

Een beheerde online omgeving waarin de mogelijkheden van Microsoft 365 gecombineerd worden met een vertrouwde werkplek op basis van Windows. Beschikbaar wanneer jij het nodig hebt, beveiligd zoals nodig is. Het wordt allemaal voor je geregeld. En kom je er even niet uit? Geen probleem. Support via onze helpdesk is standaard inbegrepen. Net als een goede back-up. 


Heb je bedrijfsspecifieke applicaties? Geen enkel probleem, ze integreren feilloos in Easy-Cloud Compleet. De oplossing is toekomstbestendig: je kunt op elk moment in zowel aantallen als functionaliteiten opschalen. Maar ook gewoon afschalen, als dat is wat je wilt.  

 

Easy-Cloud Compleet is uit te breiden met diverse toevoegingen zoals werkplekbeheer, netwerkbeheer, support op locatie, extra beveiligingsmaatregelen, training en consultancy. Allemaal bij één partner. 

 

Zijn je bedrijfsapplicaties allemaal online, en vind je het prettig om vooral vanaf je PC of browser te werken? Dan kun je ook Easy-Cloud Standaard overwegen. Heb je behoefte aan maatwerk met bijvoorbeeld een cloudoplossing op locatie, of een hybride oplossing van beide? Dan is Easy-Cloud Custom de beste oplossing voor je!


 

Easy-Cloud Standaard

Digitale werkplek o.b.v. Microsoft 365 + Support + Back-up

Easy-Cloud Compleet

Easy-Cloud Standaard + online werkplek in de Cloud + Bedrijfsapplicaties + Actieve monitoring

Easy-Cloud Custom

Easy-Cloud Compleet + Maatwerk (databases, koppelingen naar eigen IT, etc.)

Kom er achter wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.