Cloud Oplossingen voor de zakelijke markt

 

Onderstaand vindt u onze cloudoplossingen, onderverdeeld in 3 pakketten. Deze pakketten zijn eenvoudig met elkaar te vergelijken. Mist u een onderdeel of heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee!

Office 365 

v.a. € 10,60

 

Alles wat je nodig hebt om flexibel en veilig te werken
Data Gegarandeerd in de 
europese unie

Easy-Cloud Online

v.a. € 54,80

 

de online werkplek met al jouw data & applicaties
Data gegarandeerd in
Nederland

Easy-Cloud Custom

v.a. € 74,95

 

Jouw eigen private cloud 
omgeving op maat
Data GEGARANDEERD IN
NEDERLAND

Office 2016 of Office 365

E-mail en agenda

Eigen en gedeelde data

Toegang tot webapps

Helpdesk

Beheerde online werkplek


Back-up en replicatie


Next level security


Monitoring


24/7 ServiceEigen applicatieMaatwerkHybride of lokale CloudCloudoplossingen voor de zakelijke markt

 
De pakketten van Easy-Cloud bestaan uit verschillende cloudoplossingen voor zakelijk gebruik. Er zijn 3 opties om uit te kiezen: Office 365, Easy-Cloud Online en Easy-Cloud Custom. Door het aanbieden van diverse mogelijkheden kunt u een gerichte keuze maken die past bij de doelstellingen van uw organisatie. 

Ons doel is om bedrijven volledig te ontzorgen met een passende cloudoplossing. Een cloudoplossing moet snel en efficiënt zijn. Door helder en transparant te zijn kunnen wij dit bewerkstelligen. Easy-Cloud is een volwassen en betrouwbare organisatie die voor u klaar staat. 

Bij vragen over onze cloudoplossingen helpt onze persoonlijke helpdesk u graag verder. Neem gerust contact met ons op!

Welke cloudoplossing past het beste bij uw bedrijf?

 
Vraagt u zich af welke cloudoplossing het beste bij uw bedrijf past? Om een helder beeld te krijgen van onze cloudoplossingen kunt u de Easy-Cloud pakketten eenvoudig met elkaar vergelijken middels bovenstaande overzicht. 

Office 365 is het meest basic pakket dat wij aanbieden. Hierin zit alles wat u nodig heeft om flexibel en veilig te werken in een digitale werkplek op basis van Office 365. Een volgende optie is het Easy-Cloud Online pakket. In deze online werkplek zitten extra opties zoals bedrijfsspecifieke applicaties, automatische back-up en next level security. Als u opzoek bent naar een totaaloplossing met aanpassingen op maat, dan is het Easy-Cloud Custom pakket de ideale oplossing. Met maatwerk mogelijkheden en een 24/7 servicegarantie is dit pakket zeer geschikt voor veeleisende organisaties. Daarnaast kan deze cloudoplossing volledig worden aangepast naar uw persoonlijke wensen. 

Twijfelt u welke oplossing het best bij u past? Vul onze Cloud Keuzehulp in en ontvang direct een advies.