Altijd een oplossing die past

Met de cloudoplossingen van Easy-Cloud heb je geen omkijken meer naar IT. Want wij hebben er al over nagedacht. Onze is support altijd inbegrepen, net als een goede back-up. Onze pakketten bestaan uit verschillende oplossingen en mogelijkheden. Zo is er altijd een pakket dat bij je past. Wij zorgen ervoor dat alles tiptop in orde is en blijft. Wil je weten welk pakket het beste bij je past? Wij kijken graag samen met jou naar je wensen om zo tot de best mogelijke oplossing te komen. 

 

Gemakkelijk en effectief

Digitaal werken moet geen tijd kosten, maar juist tijd opleveren. Maar in deze digitaliserende wereld, is het soms moeilijk om je weg te vinden. Wat heb je nou écht nodig op het gebied van IT zodat het doet wat jij wilt? Bij Easy-Cloud weten we als geen ander onze weg te vinden in de wereld van IT. Wij pakken je bij de hand en kiezen samen de beste route voor jouw organisatie. Onze aanpak is effectief, maar bovenal gericht op het gemakkelijk maken van IT. Werken in de cloud hoort zo simpel en eenvoudig mogelijk te zijn. Altijd en voor iedereen.   

 

Betrouwbaar en beschikbaar

De data en gegevens van je organisatie zijn belangrijk en moeten altijd en overal toegankelijk zijn. Maar tegelijkertijd wil je wel dat ze goed beschermd worden. Lastig? Voor ons niet! Wij zorgen ervoor dat jouw data altijd veilig én beschikbaar is. Onze ISO 27001 certificering bewijst onze aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Dit certificaat geeft de garantie dat je gegevens in goede handen zijn. We zorgen er constant voor dat de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie veilig is gesteld. Zonder gebruiksgemak uit het oog te verliezen.
 

Easy-Cloud Standaard

“De digitale werkplek die zorgt dat je gemakkelijk en effectief kunt werken en samenwerken. Gebaseerd op Microsoft 365, inclusief Back-up en Support.”

Easy-Cloud Compleet

“Het beste van twee werelden: de mogelijkheden, effectiviteit en het gemak van Microsoft 365 gecombineerd met de voordelen van een online Cloud werkplek: een vertrouwde Windows 10 ervaring vanaf elke plek en elk apparaat, altijd beschikbaar en veilig. Ook standaard inclusief Back-up en Support."

Easy-Cloud Custom

“De mogelijkheden van een eigen IT-infrastructuur, zonder een eigen IT-infrastructuur. Easy-Cloud Custom combineert de voordelen van cloud met de flexibiliteit van een eigen IT-omgeving.”

Easy-Cloud Standaard

Digitale werkplek o.b.v. Microsoft 365 + Support + Back-up

Easy-Cloud Compleet

Easy-Cloud Standaard + online werkplek in de Cloud + Bedrijfsapplicaties + Actieve monitoring

Easy-Cloud Custom

Easy-Cloud Compleet + Maatwerk (databases, koppelingen naar eigen IT, etc.)

Kom er achter wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.