Online werkplek

 

Met een online werkplek heeft u standaard toegang tot uw gegevens, apps, bestanden en programma’s. Dit maakt het mogelijk om altijd en overal te kunnen werken, zonder afhankelijk te zijn van een vaste locatie. Het werken in een online omgeving wordt steeds populairder. Dat is niet ook niet zo vreemd, het heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Middels een beveiligde login kunt u wereldwijd inloggen en gebruikmaken van de software van uw organisatie. Met een veilige data-opslag bent u verzekerd van een betrouwbare omgeving. De data is encrypted, er is een beveiligde verbinding (middels een SSL-certificaat) en al uw bestanden staan veilig opgeslagen in een digitale omgeving. Een online werkplek is zeer efficiënt en toegankelijk.

Wat is een online werkplek?

 

Een online werkplek is een digitale omgeving van uw bureaublad in een cloudomgeving. Dit wordt ook wel digitale werkplek of virtuele werkplek genoemd. Deze cloudomgeving is beveiligd met allerlei encrypties en is altijd en overal toegankelijk. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om in te loggen buiten de muren van een organisatie, wat ook wel ‘mobiel werken’ of het ‘nieuwe werken’ wordt genoemd. De dataverbinding wordt op een andere plek gefaciliteerd. Een gebruiker merkt hier verder niets van en kan gewoon gebruikmaken van alle mogelijkheden van de cloudomgeving. Het enige wat u nodig heeft is een laptop (of tablet/mobiel), een internetverbinding en een wachtwoord.

De voordelen van een online werkplek

 

Een online werkplek heeft zo zijn voordelen. Er kan eenvoudig worden gewerkt op kantoor, thuis, bij een klant of op een andere locatie. En dit is altijd in een vertrouwde en veilige omgeving. Er is direct toegang tot alle gegevens van uw bedrijf door in te loggen in uw eigen cloudomgeving. Een online werkplek is streng beveiligd. Hierdoor is het een stuk minder gevoelig voor hackers. Daarnaast is het eenvoudig om dataverlies te voorkomen. Ook wordt software automatisch geüpdatet en profiteert u van maximale serversnelheid. De maandelijks kosten zijn laag en inzichtelijk. Hierdoor komt u niet voor dure verrassingen te staan en hoeft er niet geïnvesteerd te worden in dure hardware lokale IT-infrastructuur.

De voordelen op een rij:

 

  • Altijd en overal werken 
  • De meest veilige oplossing
  • Automatische software updates en back-ups van bestanden
  • Profiteer van maximale snelheid en gebruiksgemak
  • Lage (inzichtelijke) maandelijkse kosten
  • Geen investeringen in eigen hardware en IT-infrastructuur

Uw Cloud omgeving zelf beheren

 

Easy-Cloud Custom is zo op te bouwen dat u er als organisatie geen omkijken naar heeft. Maar omdat we het op maat maken, is de keuze aan u. Wilt u alleen de infrastructuur en het hoogwaardige platform afnemen, en doet u de rest zelf? Of wilt u ook al uw data en applicaties beschikbaar gesteld hebben, maar zelf dagelijkse wijzigingen en aanpassingen kunnen doen? Het kan! 


Easy-Cloud Custom is hierin uniek. Omdat wij Tier 1 Microsoft Cloud Solution Provider bieden wij mogelijkheden die u elders niet vindt. Zo kunt u indien gewenst uw eigen omgeving beheren, terwijl wij zorgen dat de basis goed is de randvoorwaarden kloppend blijven. Vrijheid en zekerheid: een prettig gevoel!

Ontdek jouw mogelijkheden