Cloud services

 

Bedrijven maken steeds vaker gebruik van cloud services. Maar wat zijn deze precies en hoe werken ze? De cloud services van Easy-Cloud zijn onderverdeeld in 3 pakketten: Easy-Cloud 365, Easy-Cloud Online en Easy-Cloud Custom. Elk pakket heeft een eigen prijsklasse met daarin een samengesteld pakket van cloud services. Onderstaand leggen we per service uit wat deze inhoudt. Ter info: niet alle services zitten standaard in pakketten. Deze kunt u vergelijken in ons handige overzicht op bij cloudoplossingen.
 • Office 2016 of Office 365
  Office 2016 of Office 365 zijn standaard applicaties binnen onze cloudoplossingen. Alle programma’s van Microsoft zijn hierin aanwezig. Zo beschikt u altijd over de meest nieuwe versie van de office programma’s.

 

 • Exchange e-mail
  Middels exchange e-mail kunt u gebruikmaken van zakelijke e-mail. Hierdoor is het mogelijk om te mailen met alle e-mail accounts die uw organisatie in beheer heeft.

 

 • Eigen & gedeelde data
  Met de eigen & gedeelde data service is mogelijk om zowel eigen bestanden als bestanden van uw collega’s te kunnen gebruiken in een cloudomgeving. Hierdoor kunt u altijd en overal bij alle bestanden die uzelf of uw collega’s nodig heeft. 

 

 • Toegang tot webapps 
  Met toegang tot webapps kunnen uw webbased applicaties online worden gebruikt met een beveiligde verbinding en vanaf elk apparaat.

 • Hybride of lokale cloud
  Wanneer u de voordelen van cloud wilt combineren met processen die niet afhankelijk kunnen zijn van een verbinding met internet, bieden wij cloud oplossingen die deels of volledig bij u op locatie kunnen draaien.
 • Helpdesk kantooruren
  Standaard kunt u gebruik maken van onze helpdesk tijdens kantooruren. Onze medewerkers staan klaar voor al uw vragen en geven graag advies.

 

 • Beheerde online werkplek
  Het beheren van een online werkplek kan veel tijd in beslag nemen. Met deze service beheert
  Easy-Cloud uw cloudomgeving en blijven de apps en bestanden up-to-date.

 

 • Back-up & replicatie
  Met de back-up & replicatie service worden automatische back-ups gemaakt en teruggeplaatst als er iets fout gaat. Hierdoor bent u verzekerd van uw bestanden en hoeft u zich geen zorgen te maken over verloren items. Ook wordt uw werk automatisch opgeslagen.

 

 • Next level security
  Met next level security bent u verzekerd van extra beveiliging. Hoewel onze cloudomgevingen standaard zeer goed zijn beveiligd, kunnen we met deze service extra encryptie aanbieden. Hierdoor zijn uw bestanden nog beter beveiligd tegen hackers en andere vervelende bedreigingen.
 • Monitoring
  Middels monitoring bent u verzekerd van een stabiele werkomgeving. We evalueren, bewaken en beheren we uw gehele server en applicaties.

 

 • 24/7 Service
  Met onze 24/7 service staan we elke dag voor u klaar. Hiermee bieden we ondersteuning voor vragen, problemen en overige punten.

 

 • Eigen applicatie
  Onze developers kunnen eigen applicaties ontwikkelen, afgestemd op de wensen van uw organisatie. We adviseren dan ook graag bij het ontwikkelen van een eigen app.

 

 • Maatwerk
  Specifieke cloud wensen? Maatwerk biedt te oplossing! We kijken graag naar uw wensen en vertalen deze graag naar een passende oplossing. Neem hiervoor gerust contact op met onze helpdesk.

Uw Cloud omgeving zelf beheren

 

Easy-Cloud Custom is zo op te bouwen dat u er als organisatie geen omkijken naar heeft. Maar omdat we het op maat maken, is de keuze aan u. Wilt u alleen de infrastructuur en het hoogwaardige platform afnemen, en doet u de rest zelf? Of wilt u ook al uw data en applicaties beschikbaar gesteld hebben, maar zelf dagelijkse wijzigingen en aanpassingen kunnen doen? Het kan! 


Easy-Cloud Custom is hierin uniek. Omdat wij Tier 1 Microsoft Cloud Solution Provider bieden wij mogelijkheden die u elders niet vindt. Zo kunt u indien gewenst uw eigen omgeving beheren, terwijl wij zorgen dat de basis goed is de randvoorwaarden kloppend blijven. Vrijheid en zekerheid: een prettig gevoel!

Ontdek jouw mogelijkheden